• Thema
  • Stad

Citytrip brengt je het dichtst bij het hedendaagse leven in al zijn geuren en kleuren.

Een tocht door een uniek stuk Unesco Werelderfgoed. Zoals generaal Radetsky, die ervan hield om met zijn Lippizanerhengst lange ritten te maken tussen Zadar en Zagreb.

Meer info

MAASTRICHT heeft alles wat een leuke citytrip nodig heeft: charme, shopping, lekker eten, kunst en cultuur...

Meer info

Stockholm biedt zijn eigen, unieke en sensuele mix van ritme,trends, moderniteit,creativiteit, schoonheid,intimiteit,geschiedenis en traditie...

Meer info

Lissabon is melancholisch, authentiek en eigenzinning. Deze romantische stad biedt u schitterende historische gebouwen, gezellige smalle straatjes en prachtige fonteinen.

Meer info

Verzekerde of privé afreis doorheen de 3 Baltische Staten met bezoek aan de hoofdsteden Vilnius, Riga en Tallinn.

Meer info

9 daagse rondreis met huurwagen in het prachtige Andalusië

Meer info

Budapest Een rijke cultuur, historische bezienswaardigheden, mooie parken, feeërieke bruggen, thermische baden en warmwaterbronnen, een lekkere keuken en bijzondere wijnen. Dat zijn de kenmerken van deze mooie levendige stad.

Meer info

7 daagse beleefreis met de wagen door de veelzijdige Rioja

Meer info

Beleefreis van Zadar tot Split. Het zonovergoten zuiden van Kroatië, een smalle strook verdoken achter een sliert grote en kleine eilanden en het bergachtige binnenland.

Meer info

15-daagse individuele rondreis door de mooiste steden en het schitterende platteland van Noord India… Een afwisselende mix van culturele toppers, prachtige landschappen en de ontmoeting met een fier volk!

Meer info

Relax in style en geniet van 2n. Bangkok + 7n. strandverlenging Hua Hin met verblijf in design hotels.

Meer info

Ontdekt op 9 dagen Spaans Werelderfgoed langs 13 prachtige steden o.a Ávila, Segovia, Toledo, Zamora verwachten u!

Meer info

Een boeiende citytrip of onderdeel van een rondreis door dit prachtige land. Marrakech laat niemand onberoerd. Nog steeds dé stad van Marokko, ongewoon, fascinerend, trendy met een koninklijke en indrukwekkende uitstraling…

Meer info

8-daagse groepsrondreis in internationaal gezelschap door het prachtige Marokko.

Meer info

Wie Firenze bezoekt, wordt al gauw overdonderd door een overdosis aan schoonheid. Maar, waar start úw ontdekking van deze fascinerende stad? Bij de mode of de cultuur?

Meer info

Zeer complete rondreis door Thailand waarbij u overnacht op bijzondere locaties en in stijlvolle kleinschalige hotels!

Meer info

De wereldberoemde tempels van Angkor Wat, het rustige en vriendelijke Battambang, het koloniale bruisende en trendy Phnom Penh, het onvergetelijke drijvende tentenkamp in Tatai en relaxen aan het mooie strand van Tamu-Sihanoukville.

Meer info

Pays de la Loire & ‘Les Machines de l’île’, een wat gek, onvoorspelbaar artistiek project, ontsproten uit de hoofden van François Delarozière en Pierre Orefice.

Meer info

Unieke aanbiedingen op de Middellandse Zee. Enkel voor snelle beslissers aan SUPERPRIJZEN. Contacteer ons voor de laatste promo's !

Meer info

Beleef nu Berlijn! De hoofdstad van Duitsland is een van de meest veelzijdige metropolen van Europa. Met een bruisend uitgaansleven is dit echt the place to be.

Meer info