• Thema
  • Sport & Ontspanning

Je kan echt niet stil zitten . . . Dan is dit je ding

Deze rondreis brengt u naar de mooiste culturele bezienswaardigheden van het eiland, eeuwenoude tempelsteden, indrukwekkende stoepa's en liggende Boeddha's.

Meer info

São Miguel is het decor voor een actieve vakantie. Ontdek de rijkdom van het archipel tijdens een jeepsafari en vaar uit om walvissen te observeren.

Meer info

8 daagse Java rondreis over land: Jakarta - Surabaya

Meer info

12 dagen Bali met privé gids & chauffeur voor de prijsbewuste reiziger op zoek naar een exotische zomerbestemming in Azië. NIEUWE selectie.

Meer info

Sneeuwscooteravontuur in Centraal Fins Lapland. 5 dagen in het winterse Lapland is het genieten van enkele vergeten natuurelementen

Meer info

Accommodatie voor vrije vogels in een glamptent of boomhut of piertent .... I FEEL sLOVEnia . . .

Meer info

Onze winterreis langst de mooiste culturele bezienswaardigheden van het eiland, tropische natuur en ongerepte stranden aan een scherpe prijs !

Meer info

Een rondreis door Sri Lanka is perfect mogelijk in onze zomer. De culturele driekhoek ANURADHAPURA, SIGIRIYA, POLLONARUWA liggen in de zogenaamde “ Dry Zone” en dit gebied kent droog en zonnig weer tijdens de zomermaanden.

Meer info

TORAJA EXPERIENCE 4 dagen / 3 nachten

Meer info

Deze korte ontdekkingsreis laat u de culturele hoogtepunten SIGIRIYA, POLLONARUWA en ANURADHAPURA ontdekken, gelegen in de “Dry Zone” tijdens de zomermaanden.

Meer info

Authenticiteit, rust, natuur, actie alles op één locatie op de poolcirkel in Finland.

Meer info