• Thema
  • Natuur-Wildlife

Voor de echte natuurliefhebbers, fauna & flora

Deze rondreis brengt u naar de mooiste culturele bezienswaardigheden van het eiland, eeuwenoude tempelsteden, indrukwekkende stoepa's en liggende Boeddha's.

Meer info

Individuele rondreis met privé wagen/chauffeur/gids

Meer info

São Miguel is het decor voor een actieve vakantie. Ontdek de rijkdom van het archipel tijdens een jeepsafari en vaar uit om walvissen te observeren.

Meer info

7 dagen/6 nachten verlenging of onderbreking van uw verblijf op Bali. Flores (Portugees voor bloemen) is één van de kleine Indonesische Soenda-eilanden. Van Oost naar West strekken zich bergketens uit met uitgedoofde en nog werkende vulkanen die samen een onderdeel zijn van een vulkanenreeks die zich over Sumatra, Java en over de Kleine Soenda-eilanden uitstrekt.

Meer info

Via smalle wegen die kronkelen tussen rijstterrassen bereiken we het noorden van Vietnam.In een indrukwekkend landschap,“Off the beaten track”, maakt u kennis met kleurrijke minderheden. Een bezoek aan het grensgebied met China is alleszins een hoogtepunt in het programma. Nadien wordt het heerlijk ontspannen in de Halong Baai waar u aan boord gaat van een authentieke jonk voor een onvergetelijke cruise. De rondreis start en eindigt in het boeiende koloniale Hanoi,hoofdstad van Vietnam.

Meer info

Puur natuur en etnische minoriteiten in Noord Vietnam

Meer info

15 daagse rondreis op individuele basis met privé chauffer en gids

Meer info

Een tocht door een uniek stuk Unesco Werelderfgoed. Zoals generaal Radetsky, die ervan hield om met zijn Lippizanerhengst lange ritten te maken tussen Zadar en Zagreb.

Meer info

Een combinatie van prachtige bezienswaardigheden en genieten aan het mooie strand aan een zeer scherp zomerprijsje !

Meer info

12 dagen Bali met privé gids & chauffeur voor de prijsbewuste reiziger op zoek naar een exotische zomerbestemming in Azië. NIEUWE selectie.

Meer info

Ontdek de verscheidenheid van de twee zuidelijke deelstaten, Tamil Nadu en Kerala. 16-daagse rondreis op individuele basis met overnachting in charme hotels

Meer info

Een verrijkende, 8-daagse, avontuurlijke natuur-exploratie aan boord van de Glacier, Bernina en Wilhelm Tell Express

Meer info

Ontdek Surabaya met de trein.

Meer info

Van bruisende metropool tot berggebieden en idyllische stranden

Meer info

Sneeuwscooteravontuur in Centraal Fins Lapland. 5 dagen in het winterse Lapland is het genieten van enkele vergeten natuurelementen

Meer info

Accommodatie voor vrije vogels in een glamptent of boomhut of piertent .... I FEEL sLOVEnia . . .

Meer info

13 nachten /14 dagen

Meer info

SUMATRA – TOBAMEER - BOHOROK 5 dagen / 4 nachten

Meer info

Groepsreis in internationaal gezelschap door dit uitgestrekt en zeer dunbevolkt fantastisch Namibië, één van de mooiste, meest gevarieerde en veiligste landen ter wereld om te reizen.

Meer info

Ontdek Myanmar in 9 of 13 dagen

Meer info

10 daagse beleefreis die u laat kennismaken met de mooiste plekjes in de Spaanse natuur

Meer info

Een vierdaagse ontdekking van de meest tot de verbeelding sprekende eilanden ter wereld. Deze reis is perfect als extensie te boeken.

Meer info

8-daagse groepsrondreis in internationaal gezelschap door het prachtige Marokko.

Meer info

10 daagse rondreis in de voetsporen van de pelgrims naar Santiago de Compostela

Meer info

Onze winterreis langst de mooiste culturele bezienswaardigheden van het eiland, tropische natuur en ongerepte stranden aan een scherpe prijs !

Meer info

Maak kennis met het licht op de ongerepte kust van Zuid West Portugal

Meer info

Nieuw boetiekhotel , het beste van Rovaniemi op vlak van design, service en gastronomie. 5-daagse verwenning !

Meer info

Bhutan is een bestemming voor de bevoorrechte reiziger. De machtige Himalaya wist door haar ontoegankelijkheid, unieke cultuurgebieden te bewaren. Bhutan is een middeleeuwse koninkrijk met een boeddhistisch Tibetaanse cultuur. De tijd lijkt hier te hebben stilgestaan en traditie en religie zijn alom aanwezig.

Meer info

Een veertiendaagse rondreis door het prachtige Peru. U maakt kennis met de verloren beschavingen en de indrukwekkende natuur in dit land dat niemand onberoerd laat.

Meer info

Een vierdaagse kennismaking met Ecuador, de vulkanen, de traditonele werkhuizen, de Nariz del Diablo, ... Dit pakket is perfect als extensie te boeken.

Meer info

Individuele rondreis met Engelstalige chauffeur/gids.

Meer info

Een rondreis door Sri Lanka is perfect mogelijk in onze zomer. De culturele driekhoek ANURADHAPURA, SIGIRIYA, POLLONARUWA liggen in de zogenaamde “ Dry Zone” en dit gebied kent droog en zonnig weer tijdens de zomermaanden.

Meer info

Een uniek programma, inclusief de 3 historische sites Sri Ksetra, Beikhtano en Halin, behorend tot het Unesco Wereld Erfgoed.

Meer info

TORAJA EXPERIENCE 4 dagen / 3 nachten

Meer info

Deze korte ontdekkingsreis laat u de culturele hoogtepunten SIGIRIYA, POLLONARUWA en ANURADHAPURA ontdekken, gelegen in de “Dry Zone” tijdens de zomermaanden.

Meer info

Twaalfdaagse indrukwekkende reis naar 'het einde van de wereld'. Het begrip 'herbronnen' werd voor deze reis uitgevonden...

Meer info

Authenticiteit, rust, natuur, actie alles op één locatie op de poolcirkel in Finland.

Meer info

Een 8-daagse kennismaking met dit prachtige Latijns-Amerikaanse land. Een reis om niet snel te vergeten !

Meer info

De Parel van de Indische oceaan aan een zeer scherp zomerprijsje !

Meer info

Een perfecte mix van natuur en cultuur.

Meer info

14-daagse rondreis met internationale vluchten British Airways inbegrepen

Meer info

Avontuurlijke 8-daagse reis die u zowel de stad als de jungle laat ontdekken via een cruise op de Amazone.

Meer info