• Thema
  • Huwelijksreis

Neem je tijd voor z'n 2

Deze rondreis brengt u naar de mooiste culturele bezienswaardigheden van het eiland, eeuwenoude tempelsteden, indrukwekkende stoepa's en liggende Boeddha's.

Meer info

Kennismakingsreis met het pure en ongerepte land van de “Gouden Pagoda’s”.

Meer info

Via smalle wegen die kronkelen tussen rijstterrassen bereiken we het noorden van Vietnam.In een indrukwekkend landschap,“Off the beaten track”, maakt u kennis met kleurrijke minderheden. Een bezoek aan het grensgebied met China is alleszins een hoogtepunt in het programma. Nadien wordt het heerlijk ontspannen in de Halong Baai waar u aan boord gaat van een authentieke jonk voor een onvergetelijke cruise. De rondreis start en eindigt in het boeiende koloniale Hanoi,hoofdstad van Vietnam.

Meer info

Puur natuur en etnische minoriteiten in Noord Vietnam

Meer info

Een combinatie van prachtige bezienswaardigheden en genieten aan het mooie strand aan een zeer scherp zomerprijsje !

Meer info

12 dagen Bali met privé gids & chauffeur voor de prijsbewuste reiziger op zoek naar een exotische zomerbestemming in Azië. NIEUWE selectie.

Meer info

Ontdek de verscheidenheid van de twee zuidelijke deelstaten, Tamil Nadu en Kerala. 16-daagse rondreis op individuele basis met overnachting in charme hotels

Meer info

15-daagse PROMO rondreis Vietnam met strandverlenging op individuele basis met privé chauffeur

Meer info

15-daagse PROMO rondreis Vietnam op individuele basis met privé chauffeur

Meer info

De Filipijnen, eiland hopping gedurende 11 n. in één van de meest fascinerende archipels.

Meer info

Rijke geschiedenis en onvergetelijke landschappen.

Meer info

Voor wie minder tijd heeft en toch 'compact' veel wil zien aan een SUPER prijs !

Meer info

Accommodatie voor vrije vogels in een glamptent of boomhut of piertent .... I FEEL sLOVEnia . . .

Meer info

Onze absolute hartedief ! Unieke combinatie van cultuur, gastronomie en strand in een uitzonderlijk kader.

Meer info

14-daagse rondreis op individuele basis, overnachting in charme hotels

Meer info

Java & Bali rondreis 13 dagen / 12 nachten

Meer info

Groepsreis in internationaal gezelschap door dit uitgestrekt en zeer dunbevolkt fantastisch Namibië, één van de mooiste, meest gevarieerde en veiligste landen ter wereld om te reizen.

Meer info

Beleefreis van Zadar tot Split. Het zonovergoten zuiden van Kroatië, een smalle strook verdoken achter een sliert grote en kleine eilanden en het bergachtige binnenland.

Meer info

Deze tiendaagse rondreis door Egypte kreeg niet voor niets het etiket ‘Prestige’opgekleefd. Tijdens deze reis worden alle traditionele hoogtepunten van Egypte bezocht.

Meer info

12-daagse rondreis door Mexico met aandacht voor zowel de culturele hoogtepunten als de toeristische stranden.

Meer info

Relax in style en geniet van 2n. Bangkok + 7n. strandverlenging Hua Hin met verblijf in design hotels.

Meer info

Een veertiendaagse rondreis door het prachtige Bolivië. Tijdens deze reis maak je kennis met het contrastrijke land, prachtige steden, ongerepte natuur, ...

Meer info

9-daagse kennismakingsreis langsheen de mooiste plekjes aan een zeer aantrekkelijke prijs !

Meer info

Cambodja is één van de kleinste landen in Zuidoost-Azië. De rivier de Mekong en het Tonlé Sap meer vormen de belangrijkste natuurlijke kenmerken.

Meer info

Een boeiende citytrip of onderdeel van een rondreis door dit prachtige land. Marrakech laat niemand onberoerd. Nog steeds dé stad van Marokko, ongewoon, fascinerend, trendy met een koninklijke en indrukwekkende uitstraling…

Meer info

Beleef het comfort en de privacy van deze unieke huwelijksreis. Een evenwichtige mix van romantiek, natuur, kunst en cultuur.

Meer info

8-daagse groepsrondreis in internationaal gezelschap door het prachtige Marokko.

Meer info

Onze winterreis langst de mooiste culturele bezienswaardigheden van het eiland, tropische natuur en ongerepte stranden aan een scherpe prijs !

Meer info

Een veertiendaagse rondreis door het prachtige Peru. U maakt kennis met de verloren beschavingen en de indrukwekkende natuur in dit land dat niemand onberoerd laat.

Meer info

Individuele rondreis met Engelstalige chauffeur/gids.

Meer info

Een rondreis door Sri Lanka is perfect mogelijk in onze zomer. De culturele driekhoek ANURADHAPURA, SIGIRIYA, POLLONARUWA liggen in de zogenaamde “ Dry Zone” en dit gebied kent droog en zonnig weer tijdens de zomermaanden.

Meer info

Een uniek programma, inclusief de 3 historische sites Sri Ksetra, Beikhtano en Halin, behorend tot het Unesco Wereld Erfgoed.

Meer info

Als je houdt van kleinere schepen met een meer gepersonaliseerde service, zal je je aan boord van een Oceania schip volledig thuis voelen.

Meer info

Zeer complete rondreis door Thailand waarbij u overnacht op bijzondere locaties en in stijlvolle kleinschalige hotels!

Meer info

Deze korte ontdekkingsreis laat u de culturele hoogtepunten SIGIRIYA, POLLONARUWA en ANURADHAPURA ontdekken, gelegen in de “Dry Zone” tijdens de zomermaanden.

Meer info

De wereldberoemde tempels van Angkor Wat, het rustige en vriendelijke Battambang, het koloniale bruisende en trendy Phnom Penh, het onvergetelijke drijvende tentenkamp in Tatai en relaxen aan het mooie strand van Tamu-Sihanoukville.

Meer info

Eén van de meest tot de verbeelding sprekende landen van Zuidoost-Azië. Dwaal door enorme tempelcomplexen, maak kennis met de vriendelijke bevolking en prachtige natuur.

Meer info

Twaalfdaagse indrukwekkende reis naar 'het einde van de wereld'. Het begrip 'herbronnen' werd voor deze reis uitgevonden...

Meer info

Charme is troef tijdens deze complete rondreis door Myanmar.

Meer info

15-daagse PROMO combinatie rondreis Vietnam en Cambodja op individuele basis met privé chauffeur

Meer info

Een 8-daagse kennismaking met dit prachtige Latijns-Amerikaanse land. Een reis om niet snel te vergeten !

Meer info

De Parel van de Indische oceaan aan een zeer scherp zomerprijsje !

Meer info

Unieke aanbiedingen op de Middellandse Zee. Enkel voor snelle beslissers aan SUPERPRIJZEN. Contacteer ons voor de laatste promo's !

Meer info