• Thema
  • Actie & Avontuur

Ik zit niet stil !

Deze rondreis brengt u naar de mooiste culturele bezienswaardigheden van het eiland, eeuwenoude tempelsteden, indrukwekkende stoepa's en liggende Boeddha's.

Meer info

Individuele rondreis met privé wagen/chauffeur/gids

Meer info

São Miguel is het decor voor een actieve vakantie. Ontdek de rijkdom van het archipel tijdens een jeepsafari en vaar uit om walvissen te observeren.

Meer info

12 dagen Bali met privé gids & chauffeur voor de prijsbewuste reiziger op zoek naar een exotische zomerbestemming in Azië. NIEUWE selectie.

Meer info

Een verrijkende, 8-daagse, avontuurlijke natuur-exploratie aan boord van de Glacier, Bernina en Wilhelm Tell Express

Meer info

Oezbekistan is een onontgonnen land, geschikt voor de wat meer ervaren reiziger,een stap terug in de tijd maar tegelijkertijd betoverend cultureel!

Meer info

Sneeuwscooteravontuur in Centraal Fins Lapland. 5 dagen in het winterse Lapland is het genieten van enkele vergeten natuurelementen

Meer info

Accommodatie voor vrije vogels in een glamptent of boomhut of piertent .... I FEEL sLOVEnia . . .

Meer info

Onze absolute hartedief ! Unieke combinatie van cultuur, gastronomie en strand in een uitzonderlijk kader.

Meer info

Groepsreis in internationaal gezelschap door dit uitgestrekt en zeer dunbevolkt fantastisch Namibië, één van de mooiste, meest gevarieerde en veiligste landen ter wereld om te reizen.

Meer info

In een Alfa Romeo wilt u iets voelen als u rijdt. Alfisti begrijpen dat. En met een rode vintage Alfa cabriolet over de mooiste slingerwegen van Toscane scheuren… tja…dan houden we even de adem in

Meer info

Onze winterreis langst de mooiste culturele bezienswaardigheden van het eiland, tropische natuur en ongerepte stranden aan een scherpe prijs !

Meer info

Nieuw boetiekhotel , het beste van Rovaniemi op vlak van design, service en gastronomie. 5-daagse verwenning !

Meer info

Bhutan is een bestemming voor de bevoorrechte reiziger. De machtige Himalaya wist door haar ontoegankelijkheid, unieke cultuurgebieden te bewaren. Bhutan is een middeleeuwse koninkrijk met een boeddhistisch Tibetaanse cultuur. De tijd lijkt hier te hebben stilgestaan en traditie en religie zijn alom aanwezig.

Meer info

Individuele rondreis met Engelstalige chauffeur/gids.

Meer info

Een rondreis door Sri Lanka is perfect mogelijk in onze zomer. De culturele driekhoek ANURADHAPURA, SIGIRIYA, POLLONARUWA liggen in de zogenaamde “ Dry Zone” en dit gebied kent droog en zonnig weer tijdens de zomermaanden.

Meer info

Een uniek programma, inclusief de 3 historische sites Sri Ksetra, Beikhtano en Halin, behorend tot het Unesco Wereld Erfgoed.

Meer info

Deze korte ontdekkingsreis laat u de culturele hoogtepunten SIGIRIYA, POLLONARUWA en ANURADHAPURA ontdekken, gelegen in de “Dry Zone” tijdens de zomermaanden.

Meer info

Eén van de meest tot de verbeelding sprekende landen van Zuidoost-Azië. Dwaal door enorme tempelcomplexen, maak kennis met de vriendelijke bevolking en prachtige natuur.

Meer info

Pays de la Loire & ‘Les Machines de l’île’, een wat gek, onvoorspelbaar artistiek project, ontsproten uit de hoofden van François Delarozière en Pierre Orefice.

Meer info

Authenticiteit, rust, natuur, actie alles op één locatie op de poolcirkel in Finland.

Meer info

14-daagse rondreis met internationale vluchten British Airways inbegrepen

Meer info

Avontuurlijke 8-daagse reis die u zowel de stad als de jungle laat ontdekken via een cruise op de Amazone.

Meer info