Over ons

Sinds 1993 . . .

Een zalige rustvakantie of een actieve rondreis voor het hele gezin? Een low-budget reis boeken, een 5 sterren luxe vakantie of een Cruisevakantie ? Wij brengen voor u de wereld in kaart en stuurt u veilig op vakantie met maximaal plezier en minimale zorgen. Laat u bijstaan door reisexperts en stippel uw perfecte vakantie uit:

>> WIJ LUISTEREN
We starten met een kennismakingsgesprek. Schuif mee aan tafel en vertel ons wie u bent en hoe uw ideale vakantiebestemming eruit ziet. Bent u een outdoor type of eerder een levensgenieter? Heeft u een budget in gedachten? Gaat u alleen, met 2 of met het hele gezin? Wij zijn alvast benieuwd!
>> WIJ FILTEREN
Ons reisaanbod is enorm divers en daarom gaan we samen op zoek naar de essentie van uw reis. We selecteren een aantal bestemmingen in Europa, Azië, Afrika of Zuid- en Midden-Amerika die voldoen aan uw eisen. Zin in enkele excursies of avontuurlijke uitstappen. We brengen alles in kaart.
>> WIJ ADVISEREN
Op basis van uw persoonlijke voorkeuren werken wij enkele unieke reisscenario’s uit van vertrek tot aankomst. We finetunen de voorstellen tot uw reis helemaal aansluit bij uw wensen en uw budget! Groen licht? Yes!
>> WIJ BOEKEN
Nu begint voor ons het echte werk! Wij activeren onze lokale contacten, reserveren uw kamers, boeken uw vliegtickets, regelen de transfers en de lokale gidsen. Wij regelen alles achter de schermen tot in de puntjes zodat u met een gerust hart op reis kan vertrekken.
>> U PAKT DE KOFFERS
Het enige wat u nog moet doen, is uw koffers pakken! Wij bezorgen u de nodige reisdocumenten, een reisgids met een uitgebreide omschrijving en een overzicht van uw hotels en geboekte activiteiten. Lokaal advies nodig om lekker uit te gaan eten of authentieke winkeltjes te bezoeken? Ook daar wordt voor gezorgd!
>> WIJ VOLGEN OP
Als reisconsulent vinden we het belangrijk om u op voorhand goed te briefen! Paspoorten, vaccinaties, visums klaar? Check! Niets vergeten? Dubbelcheck! Onze service blijft gelden voor, tijdens en na uw reis en wij gaan steeds tot het uiterste zodat u 100 % kan genieten.

Meer informatie over onze reisprogramma’s vind je onder de link op elke pagina en je kan zelfs direct beslissen.
Toch even overleggen, neem dan even contact voor aan afspraak op 03 889 1919

Hartelijk welkom in onze reiswereld !