BALI IN ROMANCE - HUWELIJKSREIS
  • Bestemming Indonesië
  • Thema Strand
  • Budget 1000 - 2500€

Beleef het comfort en de privacy van deze unieke huwelijksreis. Een evenwichtige mix van romantiek, natuur, kunst en cultuur.


Bali, één van de kleinste eilanden van Indonesië, is een unieke bestemming als huwelijksreis.
Niet alleen de indrukwekkende natuur, de kleurrijke bevolking, charmante hotels en een bijzonder lekkere keuken, maken deze reis onvergetelijk…  De unieke Balinese hindoe-cultuur draagt bij tot een uiterst romantische belevenis! Nergens ter wereld wordt zoveel aandacht besteed aan schoonheid en verwennerij. Deze rondreis is speciaal ontworpen voor jonge koppels en verliefden.

Dag 01:  BRUSSEL/AMSTERDAM - DENPASAR
Vertrek per regelmatige lijnvlucht vanuit Brussel of Amsterdam naar Denpasar.

Dag 02:  DENPASAR - SANUR
Aankomst, onthaal en transfer naar het Puri Santrian Resort.

Dag 03:  SANUR
Vrije dag op basis van kamer met ontbijt. Het hotel verrast u met een “Romantisch diner voor 2” op het strand. 

Dag 04:  SANUR
Vrije dag op basis van kamer met ontbijt. 

Dag 05:  SANUR – CANDIDASA
Vertrek naar Candidasa met onderweg bezoek aan het Kerta Gosa Old Justice Court in Klungkung, het mooie rijstterras van Bukit Jambul, de Bersakih Tempel op de helling van de Mount Agung, de Goa Lawah grot met duizenden vleermuizen en het traditionele Tanganan Village waar de lokale bevolking nog leeft naar aloude tradities. Overnachting in het charmante Alila Manggis – deluxe kamer.

Dag 06:  CANDIDASA
Vrije dag op basis van kamer met ontbijt. 

Dag 07:  CANDIDASA - LOVINA
Vertrek naar Lovina in het noorden van het eiland.  Onderweg bezoek aan de Kehen Tempel, Kintamani waar we een prachtig uitzicht hebben op het meer van Mount Batur en de Batur en Beji Tempel. Overnachting in Damai Lovina Villa - one Bedroom Pool Villa.

Dag 08:   LOVINA            
Vrije dag op basis van kamer met ontbijt. 

Dag 09:   LOVINA - UBUD
Vertrek naar Ubud, het mooie kunstenaarsdorp met onderweg bezoek aan de watervallen van Git Git, de Ulun Danu Tempel, gelegen aan het meer van Beratan. Verder bezoek aan de lokale fruitmarkt in Candi Kuning, het Heilige Apenbos in Kedataon en de mooie Tanah Lot Tempel op een hoge rots in zee.  Overnachting in Waka Di Ume  - Lanai Rice Terrace. 

Dag 10:  UBUD
In de voormiddag, begeleide natuurwandeling door de rijstvelden en heuvels rond Ubud. Vrije namiddag.
’s Avonds wacht u een “ Romantisch Candlelight diner” aan de oevers van de Ajung rivier. 

Dag 11:  UBUD
Vrije dag op basis van kamer met ontbijt. 

Dag 12:  UBUD - SEMINYAK
Vertrek naar Seminyak voor de strandverlenging. Onderweg bezoek aan de Uluwatu Tempel. Overnachting in het Uma Sapna hotel.
Het Uma Sapna hotel, gelegen in de sjieke badplaats Seminyak, is een privé villa-complex met alle faciiteiten van een 5* resort en biedt u alle comfort en privacy.  De service en de bediening van het personeel zijn subliem ! 

Dag 13:  SEMINYAK
Vrije dag op basis van kamer met ontbijt. 

Dag 14:  SEMINYAK
Vrije dag op basis van kamer met ontbijt. ’s Avonds voorziet het Upa Sapna hotel een “ Love Eternity Massage”. Geniet van een sensuele aromatische massage met uw partner in de privé-sfeer van uw villa.  Een uniek voorspel voor uw laatste nacht op het exotisch eiland Bali…

Dag 15:  SEMINYAK - BRUSSEL/AMSTERDAM
Vrije tijd tot aan de transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht. 

Dag 16:  BRUSSEL/AMSTERDAM
Aankomst in Brussel of Amsterdam.

Suggesties