• Budget
  • 500 - 1000€

Je wil al iets meer uit je reis halen

Deze rondreis brengt u naar de mooiste culturele bezienswaardigheden van het eiland, eeuwenoude tempelsteden, indrukwekkende stoepa's en liggende Boeddha's.

Meer info

7 dagen/6 nachten verlenging of onderbreking van uw verblijf op Bali. Flores (Portugees voor bloemen) is één van de kleine Indonesische Soenda-eilanden. Van Oost naar West strekken zich bergketens uit met uitgedoofde en nog werkende vulkanen die samen een onderdeel zijn van een vulkanenreeks die zich over Sumatra, Java en over de Kleine Soenda-eilanden uitstrekt.

Meer info

12 dagen Bali met privé gids & chauffeur voor de prijsbewuste reiziger op zoek naar een exotische zomerbestemming in Azië. NIEUWE selectie.

Meer info

14-daagse groepsrondreis in internationaal gezelschap met Engelstalige begeleiding. Vertrek elke vrijdag vanuit Delhi. Combineerbaar met verlenging strandvakantie.

Meer info

Het prachtige China in een notendop voor wie weinig tijd heeft en een beperkt budget.

Meer info

9 daagse rondreis met huurwagen in het prachtige Andalusië

Meer info

Accommodatie voor vrije vogels in een glamptent of boomhut of piertent .... I FEEL sLOVEnia . . .

Meer info

Toraja-land staat bekend om de uitgebreide en kostbare uitvaartrituelen. De huizen in Toraja hebben een bijzondere vorm. De met geometrische patronen versierde daken zijn gekromd en lijken wel enigszins op omgekeerde schepen.

Meer info

7 daagse beleefreis met de wagen door de veelzijdige Rioja

Meer info

Beleefreis van Zadar tot Split. Het zonovergoten zuiden van Kroatië, een smalle strook verdoken achter een sliert grote en kleine eilanden en het bergachtige binnenland.

Meer info

Relax in style en geniet van 2n. Bangkok + 7n. strandverlenging Hua Hin met verblijf in design hotels.

Meer info

In een Alfa Romeo wilt u iets voelen als u rijdt. Alfisti begrijpen dat. En met een rode vintage Alfa cabriolet over de mooiste slingerwegen van Toscane scheuren… tja…dan houden we even de adem in

Meer info

9-daagse kennismakingsreis langsheen de mooiste plekjes aan een zeer aantrekkelijke prijs !

Meer info

Een boeiende citytrip of onderdeel van een rondreis door dit prachtige land. Marrakech laat niemand onberoerd. Nog steeds dé stad van Marokko, ongewoon, fascinerend, trendy met een koninklijke en indrukwekkende uitstraling…

Meer info

10 daagse beleefreis die u laat kennismaken met de mooiste plekjes in de Spaanse natuur

Meer info

8-daagse groepsrondreis in internationaal gezelschap door het prachtige Marokko.

Meer info

10 daagse rondreis in de voetsporen van de pelgrims naar Santiago de Compostela

Meer info

Onze winterreis langst de mooiste culturele bezienswaardigheden van het eiland, tropische natuur en ongerepte stranden aan een scherpe prijs !

Meer info

Maak kennis met het licht op de ongerepte kust van Zuid West Portugal

Meer info

een 8 daagse kennismaking met de ongerepte pracht van Portugal via huurwagen

Meer info

7 daagse confrontatie met het historische Portugal, dat ook vandaag nog voortleeft

Meer info

Een rondreis door Sri Lanka is perfect mogelijk in onze zomer. De culturele driekhoek ANURADHAPURA, SIGIRIYA, POLLONARUWA liggen in de zogenaamde “ Dry Zone” en dit gebied kent droog en zonnig weer tijdens de zomermaanden.

Meer info

Deze korte ontdekkingsreis laat u de culturele hoogtepunten SIGIRIYA, POLLONARUWA en ANURADHAPURA ontdekken, gelegen in de “Dry Zone” tijdens de zomermaanden.

Meer info

Pays de la Loire & ‘Les Machines de l’île’, een wat gek, onvoorspelbaar artistiek project, ontsproten uit de hoofden van François Delarozière en Pierre Orefice.

Meer info

Een 8-daagse kennismaking met dit prachtige Latijns-Amerikaanse land. Een reis om niet snel te vergeten !

Meer info

Beleef nu Berlijn! De hoofdstad van Duitsland is een van de meest veelzijdige metropolen van Europa. Met een bruisend uitgaansleven is dit echt the place to be.

Meer info