• Budget
  • 2500 - 4000€

Nu wordt het serieus - een wereldreis of unieke belevenis?

Deze rondreis brengt u naar de mooiste culturele bezienswaardigheden van het eiland, eeuwenoude tempelsteden, indrukwekkende stoepa's en liggende Boeddha's.

Meer info

Individuele rondreis met privé wagen/chauffeur/gids

Meer info

8 daagse Java rondreis over land: Jakarta - Surabaya

Meer info

Ontdek de verscheidenheid van de twee zuidelijke deelstaten, Tamil Nadu en Kerala. 16-daagse rondreis op individuele basis met overnachting in charme hotels

Meer info

Ontdek Surabaya met de trein.

Meer info

Onze absolute hartedief ! Unieke combinatie van cultuur, gastronomie en strand in een uitzonderlijk kader.

Meer info

13 nachten /14 dagen

Meer info

Java & Bali rondreis 13 dagen / 12 nachten

Meer info

SUMATRA – TOBAMEER - BOHOROK 5 dagen / 4 nachten

Meer info

Groepsreis in internationaal gezelschap door dit uitgestrekt en zeer dunbevolkt fantastisch Namibië, één van de mooiste, meest gevarieerde en veiligste landen ter wereld om te reizen.

Meer info

Een veertiendaagse rondreis door het prachtige Bolivië. Tijdens deze reis maak je kennis met het contrastrijke land, prachtige steden, ongerepte natuur, ...

Meer info

Ontdek Myanmar in 9 of 13 dagen

Meer info

Onze winterreis langst de mooiste culturele bezienswaardigheden van het eiland, tropische natuur en ongerepte stranden aan een scherpe prijs !

Meer info

Bhutan is een bestemming voor de bevoorrechte reiziger. De machtige Himalaya wist door haar ontoegankelijkheid, unieke cultuurgebieden te bewaren. Bhutan is een middeleeuwse koninkrijk met een boeddhistisch Tibetaanse cultuur. De tijd lijkt hier te hebben stilgestaan en traditie en religie zijn alom aanwezig.

Meer info

Een veertiendaagse rondreis door het prachtige Peru. U maakt kennis met de verloren beschavingen en de indrukwekkende natuur in dit land dat niemand onberoerd laat.

Meer info

Een rondreis door Sri Lanka is perfect mogelijk in onze zomer. De culturele driekhoek ANURADHAPURA, SIGIRIYA, POLLONARUWA liggen in de zogenaamde “ Dry Zone” en dit gebied kent droog en zonnig weer tijdens de zomermaanden.

Meer info

Als je houdt van kleinere schepen met een meer gepersonaliseerde service, zal je je aan boord van een Oceania schip volledig thuis voelen.

Meer info

Deze korte ontdekkingsreis laat u de culturele hoogtepunten SIGIRIYA, POLLONARUWA en ANURADHAPURA ontdekken, gelegen in de “Dry Zone” tijdens de zomermaanden.

Meer info

Eén van de meest tot de verbeelding sprekende landen van Zuidoost-Azië. Dwaal door enorme tempelcomplexen, maak kennis met de vriendelijke bevolking en prachtige natuur.

Meer info

Twaalfdaagse indrukwekkende reis naar 'het einde van de wereld'. Het begrip 'herbronnen' werd voor deze reis uitgevonden...

Meer info

14-daagse rondreis met internationale vluchten British Airways inbegrepen

Meer info

Unieke aanbiedingen op de Middellandse Zee. Enkel voor snelle beslissers aan SUPERPRIJZEN. Contacteer ons voor de laatste promo's !

Meer info